Oplossing bij koudeval

In steeds meer gebouwen en woningen worden grote glaspartijen geplaatst. Architectonisch gezien zeer fraai, maar een onderschat probleem hierbij is koudeval. Koudeval is een natuurlijk verschijnsel waarbij warme lucht bij grote raampartijen afkoelt en vervolgens naar beneden ‘valt’. Daardoor lijkt het of er altijd een tochtstroom over de vloer loopt. Wij bieden oplossingen om koudeval te verhelpen of te voorkomen!

Door het plaatsen van onze producten, zoals bijvoorbeeld de Meinertz Ribbenbuis, de AC Plintradiator, de Preko vloerconvector of de Kermi therm-x2 paneelradiator (200mm) loopt de temperatuur in het pand snel op en wordt koudeval voorkomen. Al onze producten zijn ook geschikt voor lagere temperatuur systemen (warmtebronnen etc.). Hieronder lichtten wij de producten uit. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via tel. 0183-626066 of email info@prenger.nl.