Kolom AT

De KOLOM AT dankt zijn naam aan de opbouw van de verschillende kolommen, die een aangename warmte uitstralen. De radiator kan zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. En zelfs gehoekte of gebogen uitvoeringen zijn mogelijk. De tijdloze uitstraling maakt de radiator toepasbaar in diverse verschillende interieurstijlen, zowel in woningen als in (kantoor)gebouwen. De KOLOM AT is opgebouwd uit twee ronde collectorbuizen met haaks daarop platovale buizen.

De ronde collectorbuizen hebben een diameter van 32mm. De platovale buizen hebben een afmeting van 70mm x 10mm. De pasafstand tussen de platovale buizen is 35mm. De radiator wordt na een grondige roestwerende voorbehandeling voorzien van een poeder-epoxylaag.

Kolom AT

Aangelaste voeten
Naast de wandconsoles kan de KOLOM AT ook worden voorzien van aangelaste voeten. Hiervoor geldt een meerprijs. Uiteraard zijn de aangelaste voeten in de kleur van de radiator. De aangelaste voeten hebben een standaard hoogte van 150mm. De voeten komen aan de onderzijde van het derde element van elke kant. Vanaf een lengte van meer dan 1500mm (44 elementen) is de radiator voorzien van 3 voeten. 

Gehoekt of gebogen
De KOLOM AT kan ook in een gehoekte of gebogen vorm geleverd worden. Deze vormen worden op maat gemaakt aan de hand een maatschets of mal.

Prijzen en mogelijkheden worden uitsluitend op aanvraag verstrekt.

Kolom AT