Nera+

De Nera + is een fraaie, strakke radiator speciaal behandeld voor gebruik in vochtige ruimtes. Voordat de radiator wordt gelakt, ondergaat deze een galvaniseerbehandeling. Daarbij wordt de Nera + voorzien van een extra coating, ter bescherming tegen corrosie. Dé perfecte radiator voor de badkamer. 

De Nera + is opgebouwd uit twee verticale ronde collectorbuizen met een diameter van 40mm. De horizontale buizen hebben een diameter van 20mm.

Het ophangmateriaal is van kunststof en wordt samen met de ontluchting meegeleverd. Bij de witte radiator zijn de consoles ook wit. Bij de gekleurde radiator zijn de consoles verchroomd.

👉👉Download hier de prijslijst van de Nera +.

 

Nera +
Nera +

Elektrische radiator Nera +

De Nera + is ook verkrijgbaar in een elektrische versie. Deze radiator met een extra gegalvaniseerde laag wordt geleverd met een warmte geleidende vloeistof en een voorgemonteerd verwarmingselement. Het element en de digitale thermostaat worden rechts onder aangebracht en de radiator wordt geleverd met EL.BEDIENING.08 (wit) met aangegoten stekker en een 1200 mm lang snoer.

> Voldoet aan het ECO design keurmerk (LOT20).
> Isolatie klasse IPX4.
> Standaard kleur RAL 9016 (wit).
> Montage dient te geschieden volgens de geldende regels (NEN1010).
> Prijzen bruto in € exclusief btw.
> Levertijd 6-8 weken.

👉👉Klik hier voor de prijslijst van de elektrische Nera +.