Over ons

Al vele jaren uw meedenkende partner voor oplossingen op het gebied van verwarmen!

Begin jaren ’80 zijn in Gorinchem de activiteiten gestart met de oprichting van Prenger THO BV. Van begin af aan vormde warmte de basis van het bedrijf. In eerste instantie alleen met convectoren. Maar niet veel later werden de designradiatoren toegevoegd aan het assortiment. Altijd al, hebben wij ons gericht op de projecten markt.

Door de jaren heen hebben we mee mogen werken aan een aantal aansprekende projecten. Vanwege onze ervaring en bekendheid zijn wij er vaak al vanaf de ontwerpfase bij betrokken. Overleg met architecten en adviseurs is hier van essentieel belang.

In 2008 werden de activiteiten overgenomen door Prenger Warmtetechniek BV. De filosofie en marktbenadering veranderde echter niet. Eind 2013 zijn wij verhuisd van Gorinchem naar Vaassen.

Stralingspanelen in fabriekshal

Ook samenwerken aan een mooi project?

 Prenger Warmtetechniek BV richt zich op utiliteit en woningbouw projecten. Ons productassortiment bestaat uit diverse soorten radiatoren en convectoren van gerenommeerde merken zoals Instamat, Meinertz en Preko. Dit kunnen standaardproducten zijn. Maar ook het leveren van maatwerkoplossingen behoort zeker tot onze specialismen. Bij ons kunt u vertrouwen op een gedegen advies en een correcte levering.

Neem voor meer informatie contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.