Woningbouw & Transformatie

The Valley Amsterdam

The Valley is een woon- en kantoortoren aan de Zuidas in Amsterdam. Het complex bestaat uit drie torens die een grondperceel aan de Beethovenstraat tegenover het hoofdkantoor van ABN AMRO beslaan. Het perceel ligt daar ingeklemd tussen de Ringweg A10 Zuid, sportvelden van de Amsterdamsche Football Club en de Maurice Ravellaan in Zuidas-deelgebied Ravel. Valley kreeg zijn naam vanwege zijn indrukwekkende terrasvormige gevel. 

Een deel van deze gevel doet tevens dienst als uniek openbaar landschap dat door het gebouw loopt en zich ontsluit naar de omgeving. Waar eindigt het bouwen en begint de natuur? Het is een stedelijke oase die is ontworpen als een plek waar iedereen kan wonen, werken en ontspannen. Vooral aan dat laatste heeft Instamat een bijdrage mogen leveren, namelijk in de vorm van de Jay elektrische handdoekwarmers van Instamat.

Ook samenwerken aan een mooi project?

 
Prenger Warmtetechniek BV richt zich op utiliteit en woningbouw projecten. Ons productassortiment bestaat uit diverse soorten radiatoren en convectoren van gerenommeerde merken zoals Instamat, Meinertz en Preko. Dit kunnen standaardproducten zijn. Maar ook het leveren van maatwerkoplossingen behoort zeker tot onze specialismen. Bij ons kunt u vertrouwen op een gedegen advies en een correcte levering. Neem voor meer informatie contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.