Elektrische handdoekwarmers Jay, Square & Arc

Jay & Square

Maak kennis met de energiezuinige, elektrische handdoekwarmers Jay en Square; fraaie minimalistische handdoekwarmers voor de exclusieve badkamer. Er is altijd de beschikking over een warme handdoek of badjas, zonder afhankelijk te zijn van de centrale verwarming.

De warmers hebben een hoogtemaat van 1750mm. De Jay is gemaakt van geborsteld of gepolijst roestvast staal en is ook leverbaar in het soft zwart, soft wit, geborsteld messing en geborsteld koper. De Square is gemaakt van gepolijst roestvast staal. De aan/uit-knop bevindt zich aan de bovenzijde.

Als de handdoekwarmers in bedrijf zijn, brandt er een licht onder de knop. Het verbruik is ongeveer net zo veel als een normale kleine gloeilamp.
Door meerdere warmers naast elkaar te hangen, krijgt de badkamer een extra luxe uitstraling. De warmers kunnen zowel in nieuwe als bestaande badkamers worden gemonteerd.

Arc
De elektrische handdoekwarmer Arc is stijlvol en modern vormgegeven en past daardoor bij elke badkamerstijl. Handdoek en badjas worden efficiënt en energiezuinig verwarmd. De Arc heeft een hoogtemaat van 1700mm en is beschikbaar in verschillende ontwerpcombinaties.

Leverbaar in wit of zwart achterstuk met voorstuk in wit, zwart, geborsteld of gepolijst aluminium. De aan/uit-knop bevindt zich aan de onderzijde. Als de handdoekwarmer in bedrijf is, brandt er een licht onder de knop. Het led-licht aan de onderzijde, dat naar de vloer is gericht, is een leuke feature die zorgt voor aangenaam licht in het donker.

Verkrijgbaar via Prenger Warmtetechniek BV. Meer informatie? Neem contact met ons op!