Prenger Infrarood panelen

Infraroodpanelen werken op elektriciteit en verwarmen één plek in huis zeer efficiënt. Voor de muur of het plafond. Doordat alleen het gebied onder (óf naast) het paneel verwarmd wordt, gaat er geen energie verloren aan het opwarmen van de lucht om je heen. 

Een infraroodpaneel veroorzaakt geen luchtcirculatie in huis, en dat heeft veel voordelen voor de gezondheid. De panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden geïnstalleerd en zijn leverbaar in lage en hoge temperatuur stralingspanelen.

Klik hier voor de prijslijst van de Infrarood Panelen.

Infrarood

Lage temperatuursystemen

De lage temperatuur stralingspanelen zijn voornamelijk bestemd voor de verwarming van kantoren, winkels, appartementen en woningen. Ze kunnen toegepast worden op die plaatsen waar zeer lokaal warmte is gewenst (bijvoorbeeld bij een kassa in de supermarkt). 

De panelen zijn voorzien van een plaatstalen gegalvaniseerde behuizing met 20mm aan isolatie. Het paneel genereert 100% directe infrarood straling vanaf de voorzijde, dus er is geen sprake van convectie warmte. Kortom een zeer veelzijdige vorm van verwarming in een modern vormgegeven behuizing, leverbaar in de kleur wit.

Kenmerken: 

  • Aansluitspanning: 230Vac
  • Vermogen: maximaal 600Watt
  • Materiaal behuizing: plaatstaal gegalvaniseerd, voorzijde gladde warmte verspreidende coating ral9010
  • Montage hoogte: maximaal 2.70mtr
  • Aansluitkabel: 3×1.5mm2, ca. 50cm zonder stekker.
  • Maximaal temperatuurbereik: 100’C voorzijde (20’C achterzijde)
  • Kleur: wit, RAL9010.
  • Montagewijze: systeemplafond, plafond of wandmontage (voor wandmontage wordt er een montage set erbij geleverd)

Thermostaten

Maak uw keuze uit: de Optima W R3 Wifi en RF opbouw programmeerbare thermostaat of de Optima W Exclusive, wifi en RF thermostaat. 

Optima W R3

<- De Optima W R3 Wifi en RF opbouw programmeerbare thermostaat is ontwikkeld om elektrische en conventionele verwarmingssystemen met een ingestelde temperatuur en tijd in en uit te schakelen. De thermostaat kan componenten via WIFI of RF aan sturen, de thermostaat kan, desgewenst, via de app TUYA worden. 

->De Optima W Exclusive opbouw thermostaat is ontwikkeld om elektrische-en conventionele verwarmingsinstallaties te kunnen schakelen aan de hand van de ingestelde temperatuur en tijd. De thermostaat is te koppelen met een app van Tuya, hierdoor kunnen er diverse koppelingen worden gemaakt met andere apparaten via Tuya en /of IFTTT.

Deze thermostaat heeft ook een build-in RF ontvanger.

Optima W Exclusive

Ook samenwerken aan een mooi project?

Prenger Warmtetechniek BV richt zich op utiliteit en woningbouw projecten. Ons productassortiment bestaat uit diverse soorten radiatoren en convectoren van gerenommeerde merken zoals Instamat, Meinertz en Preko. Dit kunnen standaardproducten zijn. Maar ook het leveren van maatwerkoplossingen behoort zeker tot onze specialismen. Bij ons kunt u vertrouwen op een gedegen advies en een correcte levering. Neem voor meer informatie contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan.