Ribbenbuizen te zien op Design District

Design District is hét vak evenement voor interieurdesign! De 19e editie vindt plaats op 8, 9 en 10 juni 2022 in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Gedurende drie dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en je kunt één of meerdere lezingen volgen.

Nieuwe trends en meer…

Instamat is te vinden op stand V43. Wij laten de nieuwste trends op het gebied van verwarmen zien en geven je natuurlijk graag advies. Zo kun je onder andere de prachtige designradiator Scudi en de badkamerradiatoren Ponza, Plein en Emma zien. Ook zijn de elektrische handdoekwarmers Jay, Arc en Square te bekijken. En tevens de ribbenbuizen. Ben je klant van Instamat of Prenger? Klik dan hier om een gratis toegangskaart aan te vragen.

Openingstijden en informatie

Design District heeft de volgende openingstijden:
• Woensdag 8 juni 2022, 10.00 – 18.00 uur
• Donderdag 9 juni 2022, 10.00 – 19.00 uur
• Vrijdag 10 juni 2022, 10.00 – 17.00 uur

Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren! Kijk voor meer informatie op designdistrict.nl.