Prenger & Instamat op vakbeurs Design District

Cross

Het heeft even op zich laten wachten, maar op 3, 4 en 5 november 2021 vindt de 18e editie van Design District plaats in de Van Nelle fabriek te Rotterdam. Design District is hét vakevenement voor interieurdesign in Nederland. Gedurende 3 dagen is een beursvloer van ruim 10.000 m² gevuld met presentaties van de 200 mooiste interieurmerken. Maar Design District is meer dan een beurs, je vindt er ook exposities van design academies en jonge ontwerpers en je kunt één of meerdere lezingen volgen.

Instamat en (zustermaatschappij) Prenger zijn hier ook aanwezig op stand V43. Wij tonen fraaie (nieuwe) verwarmingsproducten en geven u graag advies.

Woensdag 3 en donderdag 4 november zijn uitsluitend toegankelijk voor vakpubliek. Vrijdag 5 november zijn naast professionals ook studenten en particulieren welkom.

Design District is in 2002 begonnen in Nederland onder de naam 100% Design. Het evenement heeft altijd plaatsgevonden in bijzondere en historierijke locaties zoals de Cruise Terminal Rotterdam, de Van Nelle Fabriek en het Hembrugterrein in Zaandam. Het evenement is uitgegroeid tot toonaangevend in Nederland. Mis het niet: Kom in contact met vakgenoten en laat je inspireren!

Meer informatie: https://designdistrict.nl/